Томас Цвятков и Олег Димитров са новите юноши в Лудогорец
Томас Цвятков и Олег Димитров са новите юноши в Лудогорец / Радка Минчева, архив

С четирима свои юноши от школата ще започне зимната си подготовка шампиона на България Лудогорец. Стойчо Стоев е взел решение да интегрира в тима още двама юноши освен тези, които тренират с отбора до сега – Кристиян Китов и Денис Цолев. Подготовка с Лудогорец стартират още Томас Цвятков и Олег Димитров. Цвятков е родом от Велико Търново, роден е през 1997 година и играе като плеймейкър. Олег Димитров е от Кюстендил и играе като вътрешен полузащитник. Той е роден през 1996 година. Очаква се Стойчо Стоев да заведе юношите на два от трите лагера, които Лудогорец ще проведе тази зима.

Томас Цвятков и Олег Димитров са новите юноши в "Лудогорец"
netinfo

Шампионите се събират на 6 януари, а в следващите няколко дни ще направят медицински изследвания в София. От 9 до 16 януари Лудогорец ще бъде на подготовка в Сандански, където по всяка вероятност ще бъде изиграна една контролна среща, ако бъде намерен съперник за мач в средата на януари.

Следващите два лагера на Лудогорец ще бъдат в Анталия и край Кадис в Испания, като до няколко дни ще бъдат обявени съперниците за контролни срещи.

На този етап все още няма развитие около трансферите, които се чакат в Разград. Има вероятност шампионите да стартират подготовка без нови играчи, но и без играчи, които ще напуснат клуба.