/ БГНЕС
Профилната снимка във Фейсбук на убиеца на таксиметровия шофьор от Разград е от мястото, където е оставен в нощта от жената, откарала го от пътя към Дянково до областния град. Това установи Дарик-Разград от преглед на един от двата профила на Сали Пембеев.
 
Публикувахте от Sali Saliev в Четвъртък, 14 юни 2018 г.
Открити за потребители на социалната мрежа за хора, които не са му приятели, са само профилните му снимки. Актуалната е именно от района на чешмата Ючкурналията, където случайна шофьорка, преминала край лобното място на таксиджията, закарала убиеца, без да знае кой всъщност е той. Останалите снимки са предимно от Разград и село Каменар, откъдето е родом Сали, но има и от чужбина.
 
 
Публикувахте от Sali Saliev в Понеделник, 23 април 2018 г.

Той има малък брат в ученическа възраст и две сестри омъжени в Германия, вероятно е бил именно при тях, преди да се върне в Разград на 22 февруари. Преди това е работил в местна фирма за преработка на пилешки продукти.

Домашен арест поиска адвокатът на Пембеев, съдът бе категоричен, че мястото му е в ареста

Припомняме, че днес стана ясно, че причината за извършване на убийството на Красимир Иванов, е свързана с хазартната страст на Сали, у шофьора обаче имало само 20 лева, таблет и телефон.

В 18:00 ч. днес в Окръжен съд-Разград ще бъде гледана мярката за неотклонение на Пембеев, прокуратурата настоява той да остане за постоянно в ареста.