Шампионът Лудогорец постигна една от най-сладките си и със сигурност най-трудната си победа от началото на сезона, пише спортният сайт GONG.BG.

Момчетата на Стойчо Стоев сътвориха пълен обрат в гостуването на Черно море и надделяха с 2:1 в много зрелищен мач, който в края обаче се превърна в битка на нерви. 

Домакините летяха по терена преди почивката и имаха куп ситуации, но реализираха само една чрез Родриго в 28-та минута. Почти веднага обаче Дан Битон изравни и развръзката остана за второто полувреме. Тогава на сцената излезе Марселиньо. 

Бразилецът прекъсна едномесечното си изгнание извън първия отбор на "орлите", появявайки се на терена в 72-та минута, а само две по-късно асистира на Клаудиу Кешеру, който сътвори пълния обрат. Но престоят му на терена беше само 13 минути, за които успя да си изкара два жълти картона и да бъде изгонен в 85-та минута. 

Все пак и без него момчетата на Стойчо Стоев удържаха с много труд преднината си и след тази развръзка останаха единственият непобеден отбор в efbet Лига. А и трите точки от "Тича" позволиха на тима да се върне на върха на класирането. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари