Събраха 4500 лева за каузата „Надежда за Георги“ на концерта в „Тракия“
Събраха 4500 лева за каузата „Надежда за Георги“ на концерта в „Тракия“ / netinfo

Близо 4500 лева бяха събрани в подкрепа на каузата „Надежда за Георги“ по време на великденската инициатива на кмета на район „Тракия“ Костадин Димитров и учениците от СОУ „Св. Седмочисленици“ и СОУ „Софроний Врачански“.

Събраха 4500 лева за каузата Надежда за Георги на концерта в Тракия
netinfo

Снощи пред паметника на Кан Крум се проведе голям благотворителен концерт „Великден за Георги“, в който се включиха младите таланти от двете училища, пловдивската изпълнителка Един Унджиян и невероятният Рафи.

Събраха 4500 лева за каузата Надежда за Георги на концерта в Тракия
netinfo

/майката на Георги с кмета на район "Тракия" Костадин Димитров/

Диагнозата на Георги е поставена преди 3 години, когато е на 12 години. Физическото състояние на момчето се поддържа с ежедневни масажи и физиотерапия, но мускулите му постепенно започват да отслабват, което може да доведе и до смърт, обясни пред Дарик майката му.

Тя посочи, че синът й е одобрен за лечение в клиника в Израел, където лекарите са категорични, че той може да бъде излекуван напълно. За първия курс на лечение, който ще продължи 4 месеца обаче са необходими 35 хиляди лева. Сумата, събрана до момента е над 20 хиляди лева.

Благотворителната кампания може да подкрепите и като изпратите дарителски SMS с текст на латиница DMS GEORGI на номер 17 777 или на Дарителска сметка:

BG95PR CB92301048584010

BIC/PRCBBGSF  - Pro Credit Bank

Титуляр: Георги Георгиев

PayPal hope_for_georgi@abv.bg

Събраха 4500 лева за каузата Надежда за Георги на концерта в Тракия
netinfo