Храм Света Петка в Пловдив
Храм Света Петка в Пловдив / Пловдивска митрополия
Празничен концерт по повод големия християнски празник Въведение Богородично и Деня на православната християнска младеж и семейство ще има тази вечер от 18:00 ч. в епархийския салон при храма „Св. Петка” в Пловдив.

Ральо Ралев гост в ДГ „Бреза” за Деня на християнското семейство

Той се организира от Пловдивската Света митрополия с благословението на Негово Високопреосвещенство Пловдивския митрополит Николай, а входът за събитието е безплатен.

С празничен концерт Деня на християнското семейство ще отбележат и в Асеновград. На сцената на читалище "Родолюбие" тази вечер ще се изявят малките певци от вокална група "Калина Малина", фолклорно сдружение "Детска песен - Надежда Хвойнева" и гайдарският състав "Големите гайди" с ръководител Стефан Янев. 

21 ноември е Денят на християнското семейство: традиции и поверия (ВИДЕО)

В концерта ще участват още групата по вероучение при ОУ "Петко Каравелов", балет "Терпсихора", както и фолклорна формация "Карлък". 

За Деня на християнското семейство и по повод 70-годишния си юбилей в асеновградската библиотека "Паисий Хилендарски" художниците Ангел Тулев, Диляна Николова и Благовеста Атанасова откриха обща изложба пастел и графика.