Ремонти затварят до зимата улици в Панагюрище
Ремонти затварят до зимата улици в Панагюрище / netinfo
Мащабни ремонти налагат ограничения и спиране на движението по улици в Панагюрище, съобщават от общината в града. По време на ограниченията личните автомобили и извършващите превоз за собствена сметка ще минават по обходни мършрути. Те са обявени на сайта на местната администрация.

Строителните дейности са по проект за рехабилитация на пътни платна, тротоари, зелени площи и обхващат район от 11 улици и булевард. Това са ул. „Райна Княгиня“, ул. „Делчо Уливеров“, ул. „Петър Горанов“, бул. „Пятигорск“, ул. „Петко Мачев“, ул. „Стоил Финджеков“, ул. „Искрьо Мачев“, ул. „Орчо Войвода“, ул. „Георги Бозаджиев“, ул. „Георги Бенковски“, ул. „Цар Освободител“, ул. „Макгахан“. В някои участъци ограниченията са до 23 октомври, в други – до началото или края на ноември, най-трудоемките ще останат затворени до 18 декември.

В случай на допълнително възникнали непредвидени работи срокът за приключване на строителните дейности за всяка от изброените улици може да бъде продължен. Движението ще се нормализира след приключване на ремонтните дейности.

Община Панагюрище се извинява за причиненото неудобство и призовава водачите на МПС да шофират с повишено внимание по указаните улици, както и да спазват стриктно временната организация на движение.