Pokana_Koncert_Ruja
Pokana_Koncert_Ruja / netinfo
Утвърдилата се като традиция инициатива на район "Западен" "Музика в парка" продължава и през есента с концерт на "Биг Бенд Пловдив". Концертът е част от програмата за културния календар на района за 2017-та година и се провежда под патронажа на кмета Димитър Колев. Той кани всички меломани да дойдат да се насладят на качествената музика днес от 17,30 часа пред храм "Свети Климент Охридски" в парка "Ружа".

След хор „Тримонциум” пловдивчани ще имат възможност да се насладят на "Биг Бенд Пловдив". Той е създаден през 2000-та година в град Пловдив. Ръководител на оркестъра е Николай Гешев. Всички участници в бенда са професионални музиканти. Оркестърът работи с различни солисти, развива дейността си главно в родния град Пловдив, но успешно гостува и в други градове на страната. Участник е в престижни фестивали.

Музикантите поднасят на почитателите си по време на концертите си по оригинален и забавен начин актуални и "вечни" световни хитове в жанр - джаз, поп, евъргрийни, соул и всякаква друга качествена музика.