/ Thinkstockphotos
В събота се ограничава движението и по пътните връзки София-Пловдив и Раковски-Бургас на пътен възел „Пловдив Изток“ при 133-ти км на АМ „Тракия“.

Ограничава се движението по пътните връзки София-Пловдив и Раковски-Бургас

От 7:30 до 19:00 часа се ограничава движението по пътната връзка София-Пловдив на пътен възел „Пловдив Изток“ при 133-ти км на АМ „Тракия“ в района на Войводиново поради извършване на текущи ремонтни дейности. Няма да се спира движението по основното трасе на автомагистралата, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

Обходният маршрут на пътната връзка е през Пловдив по пътен възел „Север“ при км 126 и през с. Войводиново. От 7:30 до 19:00 часа ще се ограничи движението и по пътната връзка Раковски-Бургас.

Важно за шофьорите: Ограничават движението по пътната връзка София-Пловдив

Обходен маршрут за пътуващите от Раковски в посока Бургас е през Пловдив по път I-8 Пловдив-Свиленград, по път II-66 Поповица-Плодовитово и от пътен възел „Плодовитово“ при км 165 обратно на АМ „Тракия“.

В понеделник - 29 юли от 7:30 часа до 19:00 часа ще се ограничава движението и по пътната връзка Бургас-Раковски на пътен възел „Пловдив Изток“ при 133-ти км на АМ „Тракия“ в района на Войводиново поради извършване на текущи ремонтни дейности.

Внимание, шофьори: Летни ремонти по магистралите

Обходният маршрут за Раковски е от пътен възел „Белозем“ при км 150 на АМ „Тракия“ по път Шишманци-Раковски. През април, бяха ремонтирани общо 5 бр. пътни връзки на пътен възел „Пловдив Изток“. На съоръжението поетапно се ремонтират останалите 3 пътни връзки - София-Пловдив, Бургас-Раковски и Раковски-Бургас.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват пътната сигнализация.