/ Снимка: Дарик, архив
Петима пострадаха по-тежко при катастрофи в Пловдив и региона за последните 24 часа

Петима са пострадали при катастрофи в Пловдив и региона за последните 24 часа.

46-годишен мъж пострада при пътно произшествие

Шофьор е в тежко състояние, след като се е преобърнал с автомобила си на 19 март. Сигналът за пътния инцидент между Първомай и Караджалово е получен около 5.40 часа, съобщиха от полицията.

На място било установено, че лек автомобил „Сеат“ излязъл вдясно извън пътя и се обърнал. В болница с опасност за живота е настанен 37-годишния мъж, управлявал колата, като му е взета кръвна проба за алкохол. 

Млад мъж загина при катастрофа в Пловдивско

От полицията съобщиха още, че дете и две момичета са пострадали при катастрофи, станали снощи в Пловдив. Около 21.10 часа на кръстовище между ул. „Владивосток“ и бул. „Шести септември“ лек автомобил „Фолксваген“ предприел ляв завой и отнел предимството на лек автомобил „Шевролет“.

В болница били транспортирани 3-годишно момиченце, возило се във втората кола и две пътнички, на 18 и 22 години, от първата. След прегледите под лекарско наблюдение е оставена 22-годишната, а останалите пострадали са освободени за домашно лечение. И двамата шофьори са тествани с дрегер за алкохол, резултатите са отрицателни. 

48-годишна пешеходка пък е в болница с контузии по тялото, след като около 21.45 часа на кръстовище в града лек автомобил я е ударил, докато пресичала пътното платно. 

Всичките пътни инциденти са отработени от органите на реда.