/ Дарик Пловдив
Лятното турне на Мария Илиева тръгва от Пловдив
101940
Лятното турне на Мария Илиева тръгва от Пловдив
  • Лятното турне на Мария Илиева тръгва от Пловдив
Лятното турне на Мария Илиева започва тази вечер от Античния театър в Пловдив. Специален гост на спектакъла ще бъде Любо Киров.

Мария Илиева спечели сърцата на публиката с образа на Софи Маринова (ВИДЕО)

В социалните мрежи Певица №1 на България за 2019 г. обяви щастливеца, когото ще покани на сцената на Античния театър в Пловдив и на когото ще посвети песен. Това е Красимир Шивачев.   
 
Предизвикателството продължава за концертите в Бургас, Варна и София, като феновете трябва да качат снимка с билетите си за съответния град и имат шанса да се насладят на уникалното преживяване да получат специален поздрав по време на турнето й „Всичко - най-доброто от Мария Илиева“.
 
„Пловдивската публика е усмихната, топла и отдадена. Радвам се, че стартирам именно тук. Ще ми даде енергия и заряд за следващите концерти. Получих и един страхотен знак, че всичко ще е супер - преди около месец именно под тепетата получих наградата за Певица на годината“, разказва певицата преди началото на концертната си обиколка.
 
Изтощителни репетиции подготвят Мария Илиева за образа на Кийт Флинт в „Като две капки вода” (ВИДЕО)

Не мога да си представя мое турне да мине без двама от най-близките ми приятели, Любо Киров и Графа, и съм им безкрайно благодарна, че приеха поканата ми да участват в Пловдив и Варна,” каза още тя. 
 
Певицата разкри за пръв път на кого се е доверила за сценичните си тоалети - топ дизайнера Вяра Лазарова, която толкова добре улавя същността й, че изработва цели 4 тоалета специално за турнето. „Няма да имам време да направя три преобличания на концерт,” сподели Мария, „затова ще преценям на място, според настроението ми, кои два да избера за всеки град.” 
 
Началото на концерта е от 21.00 часа.

Чуйте повече в звуковия файл: