Димитър Туджаров- Шкумбата, Д-р Мирослав Ненков и водещите на „Дарик кафе“ Михаил Дюзев и Иво Райчев, обединяват усмивки в култовия си комедиен шоу-спектакъл „Приятели мои“
Димитър Туджаров- Шкумбата, Д-р Мирослав Ненков и водещите на „Дарик кафе“ Михаил Дюзев и Иво Райчев, обединяват усмивки в култовия си комедиен шоу-спектакъл „Приятели мои“ / dariknews.bg
Заради дъжда спектакълът се мести в Дома на културата
Комедийното шоу "Приятели мои" ще бъде преместено в Дома на културата "Борис Христов", научи Дарик. Промяната се налага заради дъждовете, като първоначалната сцена беше тази на лятно кино "Орфей". Началото се запазва - 21.00 часа. Организаторите обявиха, четиримата шоумени ще изчакат публиката да се придвижи спокойно от едната локация в другата и едва тогава ще започнат със закачките и забавните истории. 

След пожънатия успех на „Приятели мои“ в Русе и Бургас, дойде ред и на града под тепетата. Спектакълът е с участието на Шкумбата, д-р Ненков, Мишо Дюзев и Иво Райчев.
 
Елате да се посмеем, да попеем и да се позабавляваме, призовават главните виновници за порядъчната доза смях пловдивчани и гостите на града.
 
Много шеги, вицове, закачки, скечове и тонове добро настроение очакват посетителите на забавното представление. Те имат шанса да се срещнат със своите кумири: генерал Туджаров – водач и вдъхновител, д-р Ненков – голям доктор и любимец на милиони, Михаил Дюзев – покорител на женски сърца и с тънко чувство за хумор, и Ивелин Райчев – добър приятел, шоумен, спортен корифей и бард.
 
Мускетарите на ефира излизат извън сценария!