Нокаут за МС
Нокаут за МС / снимки: Кирил Кирилов
Нокаут за МС
96011
Нокаут за МС
  • Нокаут за МС
37-годишна майка на две близначета, родена в Сопот, пребори коварната болест множествена склероза (МС). За трудния път – от тежката диагноза до пълното си изцеление, Таня Бейрийска разказва в новата книга на ИК „Жанет 45“ „Нокаут за МС“. Тя споделя следното: „Тази книга описва живота ми през последните няколко години на безпощадна борба. На борба, но и на победа.“

Писателката и издател Божана Апостолова коментира пред Дарик радио, че единственото, което трябва да владее българинът, е духът му да продължи напред. По думите й „Нокаут за МС“ е в директна помощ на хората, а Таня по много умен начин ни дарява със здраве.

Лекарят и писател-хуморист Людмил Станев пише: „Зад чисто медицинското лице на тази книга се крие и една драматична житейска история, която прилича на филмова драма. Упорито и интелигентно Таня ни убеждава, че чудеса няма, или ако има, то това е силата на човешкия разум и дух“.
 

Нокаут за МС
netinfo


Преди 8 години лекарите дават на Таня от 3 до 5 години живот, след което предполагат, че ще настъпи пълно парализиране на тялото й, докато един ден сърцето й не спре. Тя обиколила най-известните специалисти по МС в страната, като нито един от тях не успял да даде задоволителен отговор на въпроса й: „Как е станало така, че на 29 години имам такива сериозни поражения в мозъка?

В търсене на отговор на своя въпрос, в продължение на три години младата жена чете и изучава анатомия и физиология на човешкия организъм. Постепенно тя се убеждава, че той знае как да се справи с всяка болест, стига да има силна имунна система.

А силната имунна система се изгражда според това, което влиза в телата ни основно през носа и устата ни, разказа пред Дарик радио Таня Бейрийска. Тя е разработила хранителни режими, които подобряват максимално функциите на човешките клетки.
 

Нокаут за МС
netinfo


Майката на двама близнаци навлиза до основите на човешкото тяло и работи на клетъчно ниво. Методът й на лечение се базира на кетогенната диета, но в по-изчистен вид, както и в използването на 90-те хранителни вещества като добавки, които са органични и се усвояват от организма на 100%.

Таня вече има няколко клиенти, които прилагат нейните методи, и само за две седмици те вече показват много добри резултати. Младата жена е основател и на Фондация "Таня Бейрийска".

Повече по темата може да чуете от приложения репортаж.