Диляна Попова: Колелото ще те накара да се почувстваш по-свободен и щастлив
Диляна Попова: Колелото ще те накара да се почувстваш по-свободен и щастлив / netinfo
Вземи си колелото с Диляна Попова
80938
Вземи си колелото с Диляна Попова
  • Вземи си колелото с Диляна Попова

Актрисата и модел Диляна Попова се включи в кампанията „Аз карам велосипед, последвай ме!”.  Помолихме я да ни разкаже свой спомен от детството с велосипед: „Като дете обожавах да карам колело. Имахме една любима игра с моята  приятелка. Бяхме много малки, може би още преди училище. Тогава имаше едни колела с двойна седалка – „Блаканчета”. Едната от нас се качваше да кара, а другата сядаше с гръб към нея, на обратно и със завързани очи. Така едната караше до някой край на градчето /аз съм живяла в много малко градче/, а другата трябваше да намери пътя обратно, за да я върне. Това ни беше любимата игра и така си прекарвахме ваканциите.”

Споделя, че има много щастливи моменти с колело, но днес, вече пораснала, използва основно автомобила. Въпреки това би започнала да кара колело в парковете, защото това е една възможност да се върне към детството си.

„Мисля, че велосипедът е едно прекрасно средство за по-бързо придвижване. Дава ти много повече свобода, начин да спортуваш, да поддържаш тялото и тонуса си. Това е много важно във времето, в което живеем, с храната, която поемаме, и всичко останало, което в по-голямата си степен е вредно. Едно от основните неща е, че велосипедът наистина ще те върне към детството ти. Към детството ти и към това, че наистина можеш да се почувстваш свободен.”

Диляна Попова Колелото ще те накара да се почувстваш посвободен и щастлив
netinfo
Още интересни моменти от карането на колело на Диляна Попова вижте във видеото или чуйте аудиото