/ БСП-Пловдив
Д-р Атанас Баташки е кандидатът на БСП за кмет на район Северен в Пловдив.

Доц. Ангел Иванов е кандидатът на БСП за кмет на пловдивския район Южен

„Влизам в предизборната надпревара с увереност, че мога да спечеля.
Благодаря за доверието, нека си свършим работата”, заяви д-р Атанас Баташки пред делегатите на районната партийна конференция снощи.

Тодор Стоилов предлага левицата за кмет на пловдивския район Централен

Форумът единодушно подкрепи кандидатурата му за районен кмет, обоснована с личните качества и обществената ангажираност на младия хирург. Д-р Баташки е роден на 24.01.1982 г. Той е главен асистент в Катедра „Специална хирургия” и ръководител на операционен екип в УМБАЛ „Св. Георги”.

Йордан Василев е кандидатът на БСП за кмет на „Източен” в Пловдив

Притежава диплома и по здравен мениджмънт.
Пред делегатите той гарантира, че не се страхува да се противопостави на мощния финансов ресурс и изборната машина на ГЕРБ. „Имаме управленска програма и план за решаване на проблемите, остава да убедим хората, че нашите предложения са реални и възможни, а най-важното – притежаваме управленска воля!”, изтъкна д-р Атанас Баташки.

Георги Стаменов е фаворит за поста кмет на Пловдив на ГЕРБ в „Централен“

Конференцията даде добра оценка на общинските съветници за свършеното през мандата. Иван Петков очерта политическата картина в града и предупреди за наследството на Тотев, което, по думите му, ще изправи следващия кмет пред сериозно бюджетно изпитание.

Тотев категоричен - няма да се кандидатира за кмет

За ситуацията в р. „Северен” председателят на Районния съвет на БСП Илия Гатев, каза, че отразява изцяло модела „ГЕРБ” - корупция, натиск и контролиран вот. Арестуваният кмет Ралев е само най-слабото звено в престъпната верига на управляващите, а връзките и зависимостите по високите етажи остават незасегнати, срещу които БСП води последователна борба, стана ясно и от дискусията.

Славчо Атанасов е кандидатът на ВМРО за кмет на Пловдив

Конференцията утвърди три номинации за кмет на Пловдив - Минка Сърнешка, Петър Бояджиев и Николай Радев. Първичните структури в района имат и 15 предложения за общински съветници.