/ Дарик Пловдив
Тодор Стоилов -председателят на районната структура на социалистите, предлага левицата за кмет на пловдивския район Централен

Йордан Василев е кандидатът на БСП за кмет на „Източен” в Пловдив

„Да обединим потенциала си и да покажем, че в район „Централен” има алтернатива на статуквото”, каза той по време на събрание на структурите на БСП в Пловдив.

Георги Стаменов е фаворит за поста кмет на Пловдив на ГЕРБ в „Централен“

„Няма по-слаб Общински съвет в историята на Пловдив от настоящия”, заяви и председателят на ППГОС Николай Радев. Той анализира политическата обстановка в града и поведението на партиите, а съветничката на района Петя Манева представи отчета на групата. 

Славчо Атанасов е кандидатът на ВМРО за кмет на Пловдив

Делегатите изслушаха и кандидатите за кмет на Пловдив, който БСП ще излъчи на 7 септември с гласуване. Номинираните от района са Николай Радев, издигнат от най-много основни партийни организации, Диана Димитрова, експерт по европейски програми, Минка Сърнешка - мениджър и бивш общински съветник, архитект Румен Григоров, адвокат Тодор Кръстев и инженер Калин Милчев.

Тотев категоричен - няма да се кандидатира за кмет

Социалистите от „Централен” предлагат 43 имена за включване в листата на БСП. Тя ще бъде подредена на висшия партиен форум - Конференцията.