/ ОД на МВР-Пловдив
По повод Празника на българската полиция - 8 ноември (Архангеловден), служители на пловдивската дирекция на МВР бяха отличени за доказан висок професионализъм в служба на закона, съобщиха от ОД на МВР.

Полицията в Пловдив отбелязва Архангеловден с демонстрация на техника, бойни умения и полицейски кучета

На тържествената церемония днес директорът старши комисар Йордан Рогачев поздрави колегите си и им благодари за готовността да утвърждават позитивния облик на полицията, като осигуряват добър обществен ред, сигурност и спокойствие на гражданите, въпреки трудностите и предизвикателствата.

За постигнати трайни резултати, безукорно поведение, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните си задължения са наградени 295 служители на ОД на МВР-Пловдив.

Архангеловден е - традиции и обичаи (ВИДЕО)

От министъра на вътрешните работи предметна награда – огнестрелно оръжие, получи главен инспектор Мирослав Петков, началник на сектор в отдел “Криминална полиция”. Други 4 служители са отличени с грамоти.

Със заповед на главния секретар на МВР на 11 служители е обявена благодарност и писмена похвала. За  конкретен съществен принос при изпълнение на служебните задължения с писмена похвала са наградени от директора на ОД НА МВР 180 служители, а от началниците на районни управления и сектори - 99.