Заради продажба на марихуана затвориха закусвалня  в близост до гимназия
Заради продажба на марихуана затвориха закусвалня в близост до гимназия / archive.dariknews

Заради продажба на марихуана затвориха закусвалня  в близост до гимназия
netinfo

Ще стане ли достъпна Панорамата, не само по "царския" път и с какви пари

Ще ремонтираме двора на РИМ - Плевен

От къде е авторът на фотоса с маргаритките, който беше харесан в
Брюксел, какво учи и за какво мечтае

Плевен е първи в класация по най-високи цени на
агнешкото - и за бут, и за плешка

Какво съветва специалист ортопед страдащите от
проблеми с гръбнака и ставите

Кой краевед на 87 години беше приет за член на
Съюза на учените и за какви заслуги

Лесно ли му беше на футболния "Спартак" в срещата срещу
"гигантите" от  Белене

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Заради продажба на марихуана затвориха закусвалня  в близост до гимназия
netinfo

Психично болен уби майка си:

43-годишен психично болен мъж е убил по изключително жесток начин родната си майка. Престъплението е извършено в град Славяново - община Плевен на 20 март, съобщи Окръжната прокуратура в Плевен. А. А. Н. използвал брадва, с която е удрял по главата 62-годишната си майка. Установено е, че извършителят на убийството страда от параноидна шизофрения.

Пробация за шофьор, блъснал каруца на пътя и причинил смърт на каруцаря. 
Съдът отнема и шофьорската книжка на подсъдимия за близо 2 години.

Бродуейски мюзикъл на плевенска сцена:

Бродуейският мюзикъл "All Shook Up!" (Разтърсване) ще гостува в плевенския Драматично-куклен театър „Иван Радоев" на 8 април. Това научихме от Деница Гетова, представител на Младежкия градски парламент. "All Shook Up!" ще бъде представен от трупата „Бродуей" към Американския университет в България. В него са включени най-известните хитове на краля на рока Елвис Пресли и е базиран на Шекспировата „Дванадесета нощ". Представлението в Плевен ще бъде част от националното турне на спектакъла.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Заради продажба на марихуана затвориха закусвалня  в близост до гимназия
netinfo

"Зетра", брой 22:

Съдът остави кмета и зам.- кмета на Тетевен в ареста, пише в броя на регионалния вестник "Зетра". В петък Окръжният съд в Ловеч отстрани Милен Милев от поста кмет на община Тетевен.
Полицаи затвориха закусвалня, която на метри от гимназията за чужди езици "Екзарх Йосиф I" в Ловеч предлагала не само обикновени сандвичи, но и марихуана.
62-годишна жена бе зверски убита в двора на къщата си в град Славяново. Разследващите са задържали извършителя - 43-годишният й психично болен син, съобщава "Зетра".
Сондажът край Деветаки е обезопасен. Има заявен инвеститорски интерес към Летния театър в парк Кайлъка край Плевен.

Много добри резултати се наблюдават при незабавните и бързите производства, става ясно от отчета на плевенската прокуратура за 2013 година, информира регионалният вестник. Стартира процедура по предоставяне на Къкринското ханче на община Ловеч.

С концерт помагат на плевенското семейство, чийто дом в квартал "Сторгозия" изгоря преди Коледа. Лина Борджиева представя книгата си "Затишия" в Ловеч. Плевенският IT-специалист Валентин Иванов, чиято пролетна снимка украси фейсбук-страницата на Еврокомисията, споделя пред "Зетра", че фотографията е негово силно хоби и дори мания.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Заради продажба на марихуана затвориха закусвалня  в близост до гимназия
netinfo

брой 11/2014 г.:

„Крадци и наркомани унищожават закритото училище „Марин Дринов" е водещото заглавие на най-новия брой на седмичника „BG Север". Хората от квартала обвиняват за разрухата и безхаберието общината, се уточнява в публикацията.

Как жена от Белене е открила бели петна в черен диетичен хляб, както и за 33-мата заловени да карат без книжки от началото на годината, можете да прочетете на 3 стр.

„Симпатизантите на АБВ са подложени на силен натиск от управляващите", заявява в интервю областният координатор на движението Цветан Антов. Въпреки това стотици плевенчани декларират подкрепата си.

За пълната разруха в „Напоителни системи", където работниците са без заплати 3 месеца, е водещият материал на страницата за бизнес.
„Следбрачен договор уточнява кой какво притежава при развод" и „Намирането на първа работа - задача с повишена трудност", са част от заглавията на стр. 6.

„Артстраницата" във вестника е посветена на Международния ден на театъра - 27 март. Основното заглавие е „Животът е театър, от нас зависи дали ще бъде скучна постановка".

„Плевен има шанс да се утвърди като град, създаващ културни ценности", казва в специалното си интервю за вестника Чавдар Велинов, председател на постоянната комисия по „Култура, вероизповедания и международна дейност" в Общинския съвет.

Стр. 9-та е посветена на ресурсните центрове, които са важен фактор за децата със специални потребности.
Страницата за спорт, както винаги предлага богата и разнообразна информация.

На последната 16-та стр. е иронично-забавната история на Александър от Пордим, открил „дамата" на сърцето си чак на 40 г. - кобилка, която не му брои чашките и не задава тъпи въпроси.

В броя ще намерите още т.в. справочник, много любопитни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.