plo6tad
plo6tad / dariknews.archive

На 26 юни - сряда от 14:00 часа в зала "Катя Попова" ще се проведе среща за учениците от гр. Плевен, свързана с кариерното им ориентиране и възпитание в добро и ценности.

Гост лектори ще бъдат финансистът и общественик Владимир Каролев, изпълнителният директор на HP Bulgaria Ираван Хира и Председателят на Надзорния съвет на УниКредит Булбанк Левон Хампарцумян. Срещата е част от кампанията "Поглед към доброто".

Сружение "Аутизъм Днес", съвместно с РУО- София град и Столична община е започнало през 2016 г. под патронажа на кмета на гр. София и продължаваме и продължава и в гр. Плевен. Целта на кампанията е намиране на себе си и посоката на кариерното си развитие у подрастващите и възпитание в добро чрез срещи с известни и успели в различни области личности, общото между които е че всички те имат и поне една благотворителна кауза, която подкрепят и подпомагат.

До момента сдружението е срещало учениците в София с личностите, които ще дойдат в Плевен - Ники Кънчев, Део, Елена Петрова, Йоана Драгнева, шеф Манчев, евродепутата Ева Майдел, Тереза Маринова, Мария Гроздева и други.