Шефът на ОД на МВР-Плевен получава Почетен знак от министъра
Шефът на ОД на МВР-Плевен получава Почетен знак от министъра / dariknews

На 4 юли - ден преди празника на МВР, на тържествено събрание в сградата на ОД на МВР - Плевен в присъствието на окръжен прокурор Иво Радев, районния прокурор Владимир Николов, главния секретар на Областна администрация Емил Димитров, районни прокурори, директори на специализирани структури за противодействие на престъпността, бяха наградени служители от Дирекцията в Плевен.

На събитието присъстваха и специалните гости от Румъния - главен комисар Бадуйка Николае - заместник директор на полицейски инспекторат в област Олт, главен комисар Алина Попеску и комисар Флореа Сорин.

Шефът на ОД на МВРПлевен получава "Почетен знак" от министъра
netinfo

За проявена инициативност и постигнати високи професионални резултати при изпълнение на служебните си задължения бяха наградени 51 служители от ОД на МВР - Плевен. Трима от тях са отличени от министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев, главният секретар на МВР Светослав Лазаров е наградил двама служители, а 46 служители получиха „писмена похвала" от директора на ОД на МВР - Плевен Йордан Каменов.

Шефът на ОД на МВРПлевен получава "Почетен знак" от министъра
netinfo

За продължителна служба в МВР и постигнати трайни резултати в работата си, по случай празника на полицията, със заповед на министър Йовчев, шефът на ОД на МВР - Плевен, Главен инспектор Йордан Каменов е награден с „Почетен знак - Трета степен".
Отличието ще му бъде връчено в София в деня на отбелязването на празника - 5 юли 2014 г.

"Тази награда не я приемам като лична - приемам я като награда за нашия екип", сподели директорът на ОД на МВР-Плевен Йордан Каменов.