С водосвет и изложба стартира предизборната кампания на ГЕРБ в Плевен
С водосвет и изложба стартира предизборната кампания на ГЕРБ в Плевен / Пресцентър ГЕРБ Плевен

С празничен водосвет в храм „Свети Николай"  на 24 септември 2011 г. стартира предизборната кампания на ПП ГЕРБ в Плевен. Заедно с кандидата за кмет на Плевен доц. д-р Димитър Стойков, бъдещите съветници и кметове на кметства за благоденствие на града ни се помоли и председателят на Народното събрание Цецка Цачева.

Тя благодари за възможността, осигурена й от предизборния щаб и известните плевенски художници Огнян Кузманов, Венцислав Василев, Любен Ангелов и Красимир Люцканов, да открие вълнуваща с багрите и настроенията изложба на старта на сериозната работа, която ги очаква в следващия месец.

С водосвет и изложба стартира предизборната кампания на ГЕРБ в Плевен
netinfo

 

Съчетахме приятното с онова, което ще е необходимо за очакващите ни 30 дни от кампанията, а именно много работа, за да покажем, че Плевен може да се управлява по различен начин, по-експертно и с мисъл за града, а не за голямата политика, заяви Цецка Цачева.

Затова нашият кандидат за кмет доц. Димитър Стойков е подготвил една реалистична програма, която в хода на кампанията ще стане достояние на всички плевенчани и хората от общината. Желая успех на доц. Стойков и вярвам в неговите възможности, допълни Председателят на парламента.

Ще водим позитивна кампания и се надявам след месец да се поздравим с победа. На всички в листата за общински съветници и издигнатите кметове на кметства желая успех да се преборят в трудната конкурентна битка за местна власт в Плевен, заяви още Цецка Цачева.

Тръгваме на съревнование, в което залагаме на програма, идеи и екип с единствената цел да превърнем Плевен в европейски, съвременен град, обяви на старта на кампанията кандидатът за кмет доц. Димитър Стойков.

С водосвет и изложба стартира предизборната кампания на ГЕРБ в Плевен
netinfo

Според него Плевен трябва да се превърне в град на работа по европейските програми, град с максимална трудова заетост, град на младите хора, град на спортните съоръжения.

Искаме да  си върнем младите хора, да изведем Плевен от застоя и да съживим индустрията, за да дадем една нова визия на града, подчерта още доц. Стойков.