pista
pista / dariknews.archive
На  29 и 30 юли, 2017 на Картинг пистата край Плевен ще се проведе Трети кръг от Клубен шампионат „Мир и Дружба Възраждане“. Това е третото състезание от началото на сезона, обединяващо състезатели от категория Клас FORMULA и клас KZ-open, а този път са заявили участие и любители в клас BIREL ART. За събитието освен състезатели от Плевен, пристигат и от други градове – София, Варна, Търново, Русе и др.
Наред със силните емоции и високите скорости, ще бъдат раздадени много награди и на състезателите, и на публиката.
Голямата изненада на това състезание ще бъде любезно предоставена от ДАРИ–ТРАВЕЛ. Ще се печелят екскурзии чрез Колело на късмета.

МЦ КИРМ „Св.Елисавета“ – Плевен предоставя 3 талона за безплатни консултации с лекар.  Ще се печелят безплатни обиколки на пистата и не на последно място - парични награди.
Наградите са както за всички победители от състезанията в категория FORMULA и клас KZ-open, така и за публиката. Участие може да заявите като попълните талон в един от двата дни. Теглене и награди ще има в събота и неделя с водещ на колелото на Късмета. За повече информация следете страницата на картинг писта Плевен. Входът е свободен.

Освен състезанията, които се провеждат на картинг писта Плевен, от това лято тя отново е на разположение на плевенчани всеки ден от 10:00 до 21:00 часа.