Румен Петков и Цветан Антов заявиха своята подкрепа за Симеон Шарабански в Кнежа
Румен Петков и Цветан Антов заявиха своята подкрепа за Симеон Шарабански в Кнежа / abv.pleven

„Управлението на община Кнежа е успешно и това е общината, която е усвоила най-много пари по европроекти. Затова този модел на управление трябва да продължи и Симеон Шарабански има подкрепата на АБВ за тези избори", това заяви на среща с кандидати за кметове и общински съветници в Кнежа зам.-председателят на АБВ Румен Петков.

Той добави, че ръководството на община Кнежа е съумяло да запази общинската собственост, в това число и земеделската земя.

Румен Петков и Цветан Антов заявиха своята подкрепа за Симеон Шарабански в Кнежа
netinfo

„Срещу нас се тръгва с много натиск, с много пари и мачкане, но ние имаме шанс да стигнем до всяко семейство, до всяка къща и това е нашата сила", категоричен е Румен Петков.

„Когато една машина работи добре, не е редно да се подменят частите й, защото най-вероятно те са менте. Крайно време е в България да променим политическия модел и там, където има успешен кмет, той да бъде подкрепен. Затова АБВ дава своята подкрепа за Симеон Шарабански", заяви областният председател и кандидат за кмет на община Плевен Цветан Антов.

От своя страна Симеон Шарабански поиска от представителите на АБВ съдействие за създаване на общинска полиция в града. Бе договорена и среща в Кнежа на народният представител проф. Иван Станков в Института по царевицата.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!