Преглед на печата
Преглед на печата / archiv.DarikNews

В "Посредник" този петък четем:

Кои са първите три красавици в нашия град тази година

Успяха ли и как общинските съветници да успокоят духовете на последната сесия

Кога приключва пръскането срещу кърлежи

Какво решиха старейшините за Градския стадион

За инициативата на футболни ветерани в помощ на болен юноша

Къде спечели поредната си победа гюлетласкачката Рената Петкова

Анонс на в. „BG Север", бр. 16/2013 г.

„Зеленогорски асфалтирал много улици без да плаща" е заглавието на водещия материал в 16-тия за годината брой на седмичника „BG Север". Изданието информира за драстични нарушения при използването на парите от приватизацията в община Плевен по времето на предишния кмет Найден Зеленогорски. Материалът продължава на „конфликтната" 3 стр., където можете да прочетете още как гробищните паркове в града се превърнаха в свърталища на крадци и наркомани.

При управлението на ГЕРБ, страхът от репресии стана ежедневна реалност, твърди на 4 стр. лидерът на БСП Сергей Станишев.
Какви великденски промоции заляха Плевен ще научите от бизнес страницата на вестника.
15 университета вдигат цените наесен, в плевенския медицината остава 900 лв., информира седмичникът на своята 6 стр. Пак там ще намерите постоянните рубрики „Гневът на младите" и „Послушай лекаря".

„Още двама актьори от плевенския театър ще се снимат във филма за Васил Левски" е водещият материал на страницата „Артседмица".
Стабилност, предвидимост и компетентност в управлението са посланията на БСП, твърди в интервю за „BG Север" общинският лидер на социалистите Любомир Петков.

Девета страница изцяло е отделена за предстоящите избори. От нея ще разберете защо президентът /2002-2012 г./ Георги Първанов смята, че ГЕРБ няма да е в управлението на страната в следващите 4 г., и как плевенските културни дейци посрещнаха бившия си министър Стефан Данаилов.

Спортната 15 стр. информира читателите за победата на футболния „Спартак" /Пл/ в Севлиево, която го върна в битката за елита.
Кой фотограф получи привилегията да снима сватбата на фолк певицата Емануела и кои известни рожденици трябва да почерпят тази седмица ще научите от 16 стр.

В броя ще намерите още т.в. справочник, много любопитни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.