Преглед на печата
Преглед на печата / dariknews.bg

Във вестник "Посредник" този понеделник четем:

В чии ръце отиде Голямата награда от драматургичния конкурс "Иван Радоев"

С колко са се увеличили безработните в последния месец и кои са трайно безработни в Плевенско

Кое прави света на детската градина вълшебен

Каква е мечтала да стане като малка актрисата Ива Николова

Кой ще даде началото на "Маратона на четенето" в нашия град

Кога и къде стартира детският турнир по футбол "Данониада".

Във вестник „BG Север" пише:

Заваляха фалити на плевенски фирми, от началото на годината окръжният съд в града е гледал над 40 дела за несъстоятелност, съобщава от първата си страница 12-ия за 2013 г. брой на седмичника „BG Север".

Областният лидер на БСП Васил Антонов е втори в плевенската листа на социалистите. Това е другата водеща новина в броя. Кои са останалите номинирани за листата и защо Румен Петков се оттегли от нея ще научите от 4 стр.

Незаконната сеч се е увеличила 3 пъти в сравнение с миналата година, информира вестникът на страницата „Конфликти". Пак там можете да прочетете още как Темида възстанови изгубена диплома по спомени на учител и защо се наложи полицаи и охранители да озаптяват пияна жена в местен хотел.

Освен постоянните рубрики „Гневът на младите" и „Послушай лекаря" на 6 стр. можете да прочетете колко ниско падна Плевен в класацията „Най-добър град за живеене" и историята на семейство „интегрирани" роми.

„Артседмица" отново предлага богата информация за културния живот в града. От страницата ще научите още как „BG Север" дари с щастлив край историята на една закъсняла награда.

БСП в Плевенска област има голям шанс да бъде първа политическа сила, твърди в интервю за вестника известният актьор Стефан Данаилов, който е водач на местната листа на Коалиция за България.

Девета страница е отделена за художничката Десислава Друмева, която се опитва да укроти житейския хаос с прабългарски символи.
Новини за промените в треньорския щаб на футболния „Спартак" /Пл/ ще намерите на 15 стр.

Как кандидат-невести се захласнаха по булчинска рокля за 3 000 евро, защо пордимчани очакват напаст от китайски бълхи и кои известни рожденици трябва да почерпят тази седмица ще разберете от 16 стр.

В броя ще намерите още т.в. справочник, много любопитни новини, практични съвети, малки обяви, хороскоп, кръстословица и други развлекателни четива.