Дарик
Дарик / Деян Герговски
Полицията във Велико Търново издирва 13-годишната Теодора Василева от Плевен, която е изчезнала и няма следи от нея от вчера - 15 юни.

Ученичката живее и учи в района на Триъгълника и е видяна за последно пред училище „Емилиян Станев”. Вчера е завършила 7-ми клас и от тогава е в неизвестност.Съучениците на Теодора са публикували нейни снимки в социалните мрежи и апелират всеки, който я е виждал или има данни за местонахождението й да се свърже с полицията. 

Учениците разказват, че са били заедно до около 11.00 ч. на тържество за завършване на учебната година. Те споделят, че момичето живее в кв. „Колю Фичето” в старата столица от около година, но е родом от Плевен

Висока е 1,64 м, с чуплива дълга коса, била е облечена с дънки и бяла тениска с надписи.

В издирването са включени служители от областните дирекции на полицията в Плевен, Велико Търново и Враца, както и на територията на цялата страна. От полицията апелират към всеки, който има информация за момичето, да подаде сигнал на тел. 112 или в най-близкото управление на МВР.

Предполага се, че седмокласничката е избягала и се крие от родителите си, тъй като имала проблеми в семейството, съобщава "24 часа".