По традиция МУ-Плевен отваря врати за Деня на кандидат-студента
По традиция МУ-Плевен отваря врати за Деня на кандидат-студента / archive.dariknews

На 12 март 2014 г. от 14:00 часа в зала „Амброаз Паре" на Телекомуникационния ендоскопски център ще се проведе традиционния Ден на кандидат-студента в Медицински университет - Плевен.

За шести пореден път, в рамките на Кандидатстудентска кампания 2014, висшето училище ще отвори врати, за да посрещне ученици от гимназиите в града и региона от последните класове на обучение, техните учители и родители.

Всички бъдещи кандидат-студенти, които са се насочили да изучават медицина или друга здравна специалност, ще имат възможност да се запознаят със структурата на университета, с ръководството, с условията за кандидатстване и балообразуване, с графика на конкурсните изпити и материалната база. Ще бъдат представени нововъведенията в кампанията - предварителни кандидатстудентски изпити, електронно подаване на документи и др.

Програмата на събитието включва откриване на Деня на кандидат-студента с презентация на факултетите и специалностите от кандидатстудентска кампания 2014 г. в 14.00 часа в Телекомуникационен
ендоскопски център, зала „Амброаз Паре".

От 14.30 часа в зала „Амброаз Паре" ще се проведе среща с председателя на Студентския съвет и
изявени студенти на МУ-Плевен. Предвидено е и посещение на Библиотеката на МУ-Плевен и Музей „Анатомия".