traktor
traktor / dariknews.archive
Областният управител ще бъде домакин на работна среща на руска делегация от производители на селскостопанска техника и земеделски стопани от Област Плевен и Северозападна България  
На 13 март - понеделник, от 15:00 до 17:00 ч в зала "Плевен" на Областна администрация ще се проведе работна среща между делегация от руски производители и вносители на селскостопанска техника и земеделски стопани и търговци от област Плевен и Северозападна България.
 
Делегацията от 15 директори на заводи за производство на селскостопанска техника от Русия ще бъде водена от Николай Маринов - Главен директор на Дирекция „Земеделие и регионална координация” към Министерството на земеделието и храните.
 
Целта на срещата е популяризиране на руската селскостопанска техника - комбайни, трактори и прикачен инвентар – и установяване на трайни контакти с българските селскостопански производители и търговци.
Форумът е продължение на участието на български представители на селскостопанско изложение в Москва миналата 2016-та година.