anatomiq na biznesa
anatomiq na biznesa / dariknews.archive
Конференцията „Анатомия на бизнеса“, която се проведе на 29-ти септември в зала „Амброаз Паре“ в ТЕЛЕЦ на Медицински университет в Плевен, събра девет лектора от цялата страна – хора, успели в сферата си и развили бизнеса си до европейско и световно ниво.
Един от тях е управителят и собственик на „Нетерра“ Невен Дилков, който непосредствено след срещата си с гостите, които изпълниха залата сподели специално за Дарик:

anatomiq na biznesa
dariknews.archive

„Доста приятно съм изненадан от цялостната организация на конференцията „Анатомия на бизнеса“ в Плевен. Моята тема беше „Предприемачество и първи стъпки в бизнеса“, а целта ми беше да се срещна хора, които се занимават с предприемачество и бизнес и да им да им дам увереност, че това, което правят е ОК“.
Конференцията се проведе при пълна зала „Амброаз Паре“ в Медицински университет – Плевен като при това, Невен Дилков поясни, как според него е преминала срещата с аудиторията:
„Всъщност по време на моето представяне, аз още в началото установих, че около една трета от хората в зала имат собствен бизнес и около 30-40 % са хора, които искат за стартират бизнес, но имаше и такива, които работят в някаква фирма, но се чувстват всеки ден като хора, които всеки момент ще започнат нов бизнес така, че всички в залата бяха хора, привлечени от темата на конференцията – „Анатомия на бизнеса“.
anatomiq na biznesa
dariknews.archive

Относно развиването на бизнес в България извън столицата София, Невен Дилков коментира:
„В съвременната икономическа среда и съвременния глобализиран свят има една цяла категория бизнеси, които могат да бъдат стартирани и да бъдат глобални бизнеси от всяка точка на света, както и от всеки един град в България.
В същото време обаче има голям категория бизнеси, които могат да стартират само в малко населено място, където всичко е по-евтино и хората имат много по-голяма мотивация, за да си подобрят положението така, че има всички видове перспективи – в частност пред Плевен и всички по-малки градове“.

anatomiq na biznesa
dariknews.archive

Невен Дилков отбеляза и новината от преди дни за първата копка на предприятие в Плевен, което при пълната си реализация ще осигури работа за около 2000 души от региона.
„Новината ми беше много интересна и попитах един от зам.-кметовете на Плевен, който ми обясни, че мястото е спечелено в конкуренция с развити градове в България, между които и Пловдив.
Един от хората с бизнес в Плевен, дошли за конференцията „Анатомия на бизнеса“ Димчо Бондоков, който работи в сферата на производство на пожаро-известителни системи сподели:
„Впечатлението ми от конференцията е, че тук има много интересни лектори, които споделят полезен опит с нас, представяйки подробно редица интересни примери, които са много полезни за аудиторията на конференцията, която в голямата си част е представена от млади хора“.  
Вижте в снимки моменти от конференцията "Анатомия на бизнеса":

anatomiq na biznesa
dariknews.archive

anatomiq na biznesa
dariknews.archive

anatomiq na biznesa
dariknews.archive

anatomiq na biznesa
dariknews.archive

anatomiq na biznesa
dariknews.archive

anatomiq na biznesa
dariknews.archive