abv
abv / abv pleven
„Ако ние искаме да решим демографската криза, трябва умела политика, която да започне сега ще се случи не след 10, може би след 20-30 години, но ако не го направим, катастрофата е неизбежна.
Тъй като всички изливат обещания на парче, на килограм, всеки обещава всичко на всекиго. Защо ние да сме по-различни, защо да ни подкрепите. Защото ние сме го правили“, това заяви на срещите си в област Плевен президентът 2002-2012 г. Георги Първанов.

По време на обиколката си в общините Пордим, Белене и Левски, Първанов подкрепи листата на коалиция „АБВ – Движение21“.“

Тук съм, за да дам рамо на тази силна и интересна коалиция „АБВ - Движение 21“, защото наистина ние сме различни, защото в крайна сметка бъдещето на политиката е в единството на многообразието, ако мога да използвам това малко наложено клише. Това че ние с Татяна Дончева  сме заедно показва  модела на бъдещата българска политика – да се събират различните в името на националния интерес, когато има какво да покажа, когато знаят и могат как да го реализират. Много държа да подчертая, че ние сме алтернатива на този двуполюсен модел“, заяви Георги Първанов.

Хората от малките населени места поставиха пред Първанов и представителите на листата на Коалицията своите проблеми – ниски доходи, престъпност, липса на социална справедливост.

Рестарт на Втора атомна, изграждане на магистрала „Хемус“, подкрепа за малкия и среден бизнес, безплатни детски градини са част от ангажиментите на „АБВ – Движение 21“, с номер 8 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!