Доброволци от четири държави дават безплатни уроци в Ловеч
Доброволци от четири държави дават безплатни уроци в Ловеч / ekomisia.21

Четирима доброволци от различни държави ще дават безплатни уроци в Ловеч, информират от сдружение „Екомисия 21 век". Те са от Европейската доброволческа служба и са тук от началото на март по проект, който сдружението реализира в партньорство с организации от Испания, Италия, Полша и Латвия по програма „Еразъм +". Ермес, Войчех, Оскар и Юргис ще участват в различни дейности по проекта до края на ноември т.г.

27-годишният Ермес Андгелоззи е от Италия, има добри умения за работа с деца, придобити докато е бил треньор по футбол. В Ловеч ще организира и безплатни уроци по италиански език. Войчех  Пшъбъла (25) е от Полша, интересува се от здравословен начин на живот, чужди езици, музика, етнография и екология. За всички, които искат да се научат да рисуват, Войчех ще води уроци по рисуване. Оскар Сан Роман (30) е от Испания, завършил е история, интересува се от работа се деца. В Младежкия център можете да посетите уроците по испански, които той ще води.

Политологът Юргис Речс (25) е от Латвия, интересува се от компютри и иновации в компютърните технологии. Ако искате да учите английски език, той ще организира безплатни уроци за всички желаещи.