/ obshtina levski
Благотворителна томбола „Нека отново да подкрепим Ачо!” организираха Анелия и Мариела Любенови със съдействието на СУ “Крум Попов” - град Левски на 11 февруари във физкултурния салон на училището.

kauza
obshtina levski

Ангел Христов е на 26 г. от град Павликени и има поставена диагноза „Сарком на Юинг”, с която се бори вече пет години. Събитието беше организирно в подкрепа на Ангел за пълното му възстановяване след успешната операция в Турция.

kauza
obshtina levski

Участие в тази добра кауза взеха ученици от всички класове, като най-активни бяха децата от начален етап. Те бяха приготвили над 70 сладки и солени изкушения с помощта на своите родители.

Началото на този малък празник сложи Ивая Христова със стихотворение за Добротата-Месия на човешката душа и ВГ “Фортисимо” с ръководител Мартин Иванов. Специален спортен поздрав за Ангел отправиха и двама малки талантливи футболисти, които под ръководството на Тихомир Иванов демонстрираха различни футболни трикове.

kauza
obshtina levski

Събитието беше официално открито от г-жа В. Дженева - директор на СУ “Крум Попов”. Тя приветства всички участници и гости, сред които бяха зам.-кмета на община Левски К. Домеников, гл. експерт “Образование, култура и спорт” П. Чолакова.

Други официални лица бяха председателят и секретарят при НЧ „Георги Парцалев” С. Йорданова и С. Сашкова , Павел Генов - представител на радио “Левски”, както и спонсори, на които изказваме огромната си благодарност.

kauza
obshtina levski


„Благодарим на всички участници и техните семейства, на всички ученици, учители и дарители, че отделиха от времето си, за да бъдат съпричастни с тази благотворителна кауза. Вярваме, че със събраната сума от 826,26 лв., сме успели да помогнем на Ангел и близките му в тяхната битка!

Вярваме, че той ще оздравее и ще си върне усмивката! И вярваме, че докато има добри хора с големи сърца, ще има и надежда за живот! Бъдете здрави, вършете добрини и не забравяйте да предадете нататък!“, споделят организаторите.