28 абитуриенти в неравностойно положение от област Плевен имат вече тоалет за бала
28 абитуриенти в неравностойно положение от област Плевен имат вече тоалет за бала / slavi.michailov

28 абитуриенти в неравностойно социално положение от училищата в област Плевен имат мечтания тоалет за бала, това стана възможно благодарение на инициативата "Фестивал на красотата - Плевен 2015", организирана от Националното сдружение на сираците в България, под патронажа на народния представител от Плевен Владислав Николов.

Сред хората помогнали на абитуриентите в неравностойно социално положение е и Баронеса Денислава Плевенска, която се запозна лично с част от младежите и девойките и сподели радостта си от възможността да помогне на младежите в нужда. Баронеса Плевенска е замислила и още една изненада за зрелостниците, която ще поднесе по време на организираният "Звезден бал" за абитуриентите на 15.04.2015г. в град Плевен.

Инициативата „Фестивал на красотата - Плевен 2015" е благотворителна и имаше за цел да подпомогне 20 момичета и момчета в неравностойно социално положение, които се отглеждат в семейна среда и са абитуриенти през учебната 2014/2015 година от училищата в област Плевен.

С подкрепата на много хора, успяхме да помогнем на 28 абитуриенти от Плевен, Кнежа, Червен бряг, Койнаре, Тръстеник, Славяново и Долни Дъбник.  Идеята е да се насочи вниманието към завършващите и да им се предложи успешен старт в живота, чрез осигуряването на тоалети за празничната абитуриентска вечер, провеждане на трудова борса с участието на представителите на бизнеса, висши учебни заведения и държавни институции, празнична бална вечер.

28 абитуриенти в неравностойно положение от област Плевен имат вече тоалет за бала
netinfo

Програма за „Фестивал на красотата - Плевен 2015", организиран от Националното сдружение на сираците в България под патронажа на народния представител г-н Владислав Николов
на 15 април 2015г. в град Плевен:

11.00ч. - 12.30ч. - Настаняване на абитуриентите от област Плевен в Парк-хотел „Кайлъка".

13.00ч. - 14.30ч. - Официално откриване на Трудова борса в рамките на „Фестивал на красотата - Плевен 2015" от народния представител г-н Владислав Николов и организаторите с участието на абитуриентите, фирми от област Плевен, висши учебни заведения и представители на държавните и общински власти. Място на провеждане в залата на Панорама "Плевенска епопея 1877г."

15.00ч. - 17.30ч. - Използване на СПА пакет в Парк-хотел „Кайлъка" и подготовка за празнична абитуриентска вечер.
18.00ч. - 18.40ч. - Шествие на абитуриентите с транспорт по централните улици на град Плевен.

19.00ч. 23.30ч. - Празнична бална вечер с официални поздравления от патрона на инициативата г-н Владислав Николов - народен представител и Слави Михайлов, председател на УС на НССБ, официални гости на събитието.

В празничната бална вечер ще вземат участие и популярни изпълнители.