22-ра Международна металургична конференция провеждат в Плевен
22-ра Международна металургична конференция провеждат в Плевен / vibs.bg

На 16 и 17 април 2015 г. в хотел „Ростов", град Плевен, ще се проведе XXIІ Международна научно техническа конференция "Металолеене 2015". Организатор на конференцията е Научно техническият съюз по машиностроене.

Тя има за цел да даде място за среща на учени от различни страни, където да представят своите научни достижения и да дискутират по проблемите на леярското производство.

Тук фирмите ще имат възможност да участват с презентации, с които да представят свои машини, апаратура, технологии, материали и услуги, които предлагат на пазара, а представителите на леярските предприятия да се запознаят с последните постижения на науката и техниката в областта на леярското производство.

Надяваме се, че по този начин ХХII Международна конференция „Металолеене 2015" да изпълни ролята на иновационен посредник между учените и изследователите от една страна и индустрията от друга.

Конференцията ще бъде открита в 9:30 ч. на 16 април в хотел „Ростов" от председателя на Научно техническия съюз по машиностроене - проф. дтн инж. Георги Попов и проф. дтн инж. Димитър Ставрев - председател на Международния програмен комитет.