Жорж Георгиев в Аматьорския национален отбор, Кирил Вълов си тръгна
Жорж Георгиев в Аматьорския национален отбор, Кирил Вълов си тръгна / Влади Владимиров, Дарик Кюстендил ,архив

Кирил Вълов си каза довиждане със съотборниците и ръководството на ФК "Велбъжд". Халфът, който даде много на отбора през последните години иска да продължи кариерата си в родния "Спартак"- Плевен, в "Б" професионалната футболна група. Вълов получи 5- тия си жълт картон по време на мача с "Пирин" и е наказан с лишаване от състезателни права за една среща, затова и пропуска последния мач от есенния полусезон в Югозападната "В" група.

"Той иска да играе в клуб, по- голям от нашия и ние не можем да го спираме. Желаем му успех", коментира за Дарик треньорът Юлиян Кръстев.

"Велбъжд" гостува на "Ботев" в Ихтиман. Старши треньорът Юлиян Кръстев няма да може да разчита и на контузения Александър Ханджийски, който е със счупена ключица след срещата с "Пирин". Александър Александров и Николай Наков, които са студенти в НСА пропуснаха голяма част от тренировките през седмицата. Целта пред кюстендилският отбор е спечелването на трите точки в Ихтиман.

Талантливият защитник Жорж Георгиев получи повиквателна за Аматьорския национален отбор, който се събира на лагер на 27 ноември, в комплекс "Царско село" в София. Изявите на футболиста от школата на "Велбъжд" следят няколко мениджъра, като стадион "Осогово" бяха главния мениджър на "Черноморец"- Бургас Огнян Ралев, бившият футболист и на "Велбъжд- Кюстендил" Мартин Зафиров с колеги мениджъри от Израел.