Жени ще ръководят Велбъжд- Места
Жени ще ръководят Велбъжд- Места / gong.bg

Женска съдийска бригада ще ръководи двубоя от Югозападната "В" група между отборите на "Велбъжд" и "Места"- Хаджидимово. Главен рефер ще бъде Християна Гутева, с асистенти- Рая Иванова и Благовеста Стефанова, а 4- ти съдия ще е Димитрина Милкова. Делегат на БФС- Десислава Ралкова. Гутева е позната на публиката и като водеща на Евро 2012 по БНТ.

Срещата е в неделя от 14, 00 ч., на стадион "Осогово". Гостите от Хаджидимово, водени от бивш футболист на "Велбъжд"- Марио Метушев са 10- ти в класирането, с 13 точки. Домакините от "Велбъжд" са 9- ти, с 15 точки.

"Целта пред отбора е победа и 3 точки. Нямаме контузени ли наказани футболисти. От днес с нас тренира нов играч- Димитър Калайджиев. Той е централен нападател, играл е в Германия, а последно е бил футболист на "Банско", каза за Дарик старши треньорът на кюстендилци Юлиян Кръстев.

Лидерът в ЮЗ "В" група "Марек" посреща на стадион "Бончук" състава на "Витоша"- Долна Диканя. Преследвачите: "Витоша"- Бистрица гостува на "Оборище" в Панагюрище; "Сливнишки герой" е гост на "Пирин" в Благоевград, а "Струмска слава" е домакин на "Рилски спортист".

"Германея" гостува на "Чепинец", а "Миньор"- Бобов дол на "Перун" в Кресна.