Зендер и Бибата събраха овациите на състезание в Благоевград
Зендер и Бибата събраха овациите на състезание в Благоевград / Личен архив

Васил Тодоров- Зендер с "Опел Астра" спечели състезанието по "Италианско преследване" за края на сезона в Югозападна България. Председателят на "Осогово рейсинг" бе най- бърз на полигона до картинг пистата в Благоевград. Надпреварата бе организирана от благоевградските клубове, с помощта на кюстендилския. Втори финишира Владимир Сиврийски от Дупница с "Пежо 106", а трети е Георги Караджов от Благоевград с "Хонда Сивик".

От Кюстендил участваха 7 пилоти, от тях 4 от "Осогово рейсинг". Евгени Димитров с "Фолксваген Голф" се класира на 5- то място. Владислав Николов- Бибата получи медал за най- атрактивен участник. Той представи автомобил, копие на "BMW M- Power".

Зендер и Бибата събраха овациите на състезание в Благоевград
netinfo

Автомобилният рали пилот Кирил Величков от Кюстендил влезе в ролята на стартьор на автомобилите. 20 състезатели се включиха в състезанието, което събра много публика в слънчевия неделен ден.

Момчетата и момичетата от "Осогово рейсинг" ще закрият 2011 година с банкет на 25- ти декември. Васил Тодоров подарява вицешампионската си титла от "Тайм Атак" на спонсора си Тодор Зашев.