Вътрешни рокади във ФК Марек, Кючукови поемат мъжкия отбор
Вътрешни рокади във ФК Марек, Кючукови поемат мъжкия отбор / Влади Владимиров, архив
Вътрешни рокади във ФК "Марек", Кючукови поемат мъжкия отбор
50659
Вътрешни рокади във ФК "Марек", Кючукови поемат мъжкия отбор
Вътрешни рокади във ФК "Марек", Кючукови поемат мъжкия отбор
  • Вътрешни рокади във ФК "Марек", Кючукови поемат мъжкия отбор
  • Вътрешни рокади във ФК "Марек", Кючукови поемат мъжкия отбор

Вътрешна рокада направи в ФК "Марек"- Дупница президентът на клуба Стойчо Милев. Иво Паргов ще отговаря за организацията в клуба, като технически или изпълнителен директор, а Анжело и Янек Кючукови поемат мъжкия отбор.

"Няма драма. Целта е да бъда по- пълноценен на този отбор. Малко по- силен съм в тази област, да ходя, да се срещам с хора. Важно е всеки да се занимава с това, в което е силен.", каза пред Дарик Иво Паргов.

Янек Кючуков ще води вече юношите старша възраст. За младшата възраст ще се разчита на млад треньор, защото политика на клуба е да се дава път на млади треньори и той ще бъде определен в най- скоро време.

"Не съм бил далеч от отбора, водил съм много тренировки, при отсъствието на Иво. За всички е по- добре да се съсредоточа върху първия отбор. Бил съм треньор и в "Б" група, така че нищо не ме притеснява", заяви за Дарик Анжело Кючуков. Той вече мисли за старта на пролетния полусезон в Югозападната "В" група и съседското дерби с "Германея"- Сапарева баня.

"Аз не съм треньор който ще каже- мач на живот и смърт. Не може да се говори за битка, нямаме болни амбиции. Имам много приятели в "Германея". "Марек" е клубът с традиции, но уважавам и треньора им Борис Кръстев, млад и амбициозен. Трябва да сме между първите три отбора в класирането и колкото се може по- рано да се върнем в професионалния футбол", коментира Кючуков. Той бе категоричен, че отборите от региона трябва да си помагат, като и "Пирин" и "Велбъжд" не заслужават да са в третия ешалон.

"На треньорския пост трябва да си повече психолог, да ги накараш да се хвърлят за теб и да избереш най- доброто. Трябва да сме откровени, да има коректив. Обичам всички, но няма приятелство при избора на състава, ще играят най- добрите", заключи новият старши треньор на "Марек"- Дупница.