Валери Ненов срещу Бомбата и Георги Градев
Валери Ненов срещу Бомбата и Георги Градев / netinfo

 Дело за 10 000 лв. е завело ръководството на ПФК "Велбъжд- Кюстендил" срещу футболиста Димитър Стефанов- "Бомбата". Защитникът разтрогна договора си на арбитраж в БФС, по вина на клуба. "Бомбата" и неговият мениджър Георги Градев твърдят, че има да получава 3 заплати.

  "Стефанов е добър футболист, но неговия мениджър действа много некоректно. "Бомбата" взе 10 000 лв. авансово заплата, още като дойде в отбора. После не сме го спирали, като се опита да си уреди трансфер в руския "Урал", но той се върна от там контузен. Лекарят на отбора му препоръча незабавна операция, но по настояване на мениджъра той влезе в игра и на втория мач падна на терена. Ние ще си търсим правата и за пропуснати ползи, защото той не игра почти цял полусезон", коментира за Дарик радио президентът на "Велбъжд- Кюстендил" Валери Ненов.  Ненов подозира и тайни интереси на други клубове, които искат да вземат футболиста без трансферна цена.

  Кюстендилският клуб ще пусне жалба до Апелативната комисия, срещу решението на Арбитражната, Стефанов да разтрогне договора си по вина на клуба."Беше представен и анекс към договора, който никои от клуба не е подписвал, за тези 3 заплати. "Велбъжд- Кюстендил" няма да има проблеми с трансферите и картотекирането на състезатели заради този случай", коментира още В. Ненов.