Търновлак, Нов чифлик и Жиленци водят група Осогово
Търновлак, Нов чифлик и Жиленци водят група Осогово / netinfo

Отборът на “Струмска слава 1956” от село Търновлак е есенен първенец във футболната група “Осогово”. Водените от капитанът Кирил Станчев футболисти събраха 35 точки. В последния кръг за 2009 г. те победиха като гости “Герена” с 0:1, на перфектния стадион в село Шишковци. Над 200 зрители наблюдаваха дербито на кръга, спечелено трудно от гостите. Капитанът на домакините Ивайло Христов удари и напречната греда от пряк свободен удар, в опит да изравни резултата. “Герена” е на 4-то място с 30 точки.

Миналогодишният победител “Струма”- Нов чифлик е на второ място във временното класиране, след категоричен успех с 6:0 над последния “Копие”- Копиловци. Нов чифлик има 34 точки или само 1 по-малко от лидера.

Трети излезе отборът на “Жиленци” с 32 точки, след като спечели с 6:1 двубоя с “Сините извори”- Горна Гращица.

30 точки, колкото “Герена” има и ФК “Спортист”-Слокощица. В 15 кръг, те победиха като гости амбициозния отбор на “Спортист”-Ябълково. Домакините останаха на 8-мо място с 23 точки, с една по-малко от “Славия”-Граница.

Във Ваксево, “Елешница” победи с 2:0 Граница и е на 6-та позиция с 29 точки. Жабокрът разгроми “Бузлуджа” с 8:1, а Богослов и Багренци завършиха 3:3.