Три дами в конкуренция с Владислав Стойков и Валентин Златински за шеф на Инспекцията по труда в Кюстендил
Три дами в конкуренция с Владислав Стойков и Валентин Златински за шеф на Инспекцията по труда в Кюстендил / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил, архив

Бившият областен управител Владислав Стойков е кандидат за длъжността началник на отдел „Кюстендил", към дирекция „Инспекция по труда"- Благоевград. Негова конкуренция ще бъде бизнесменът и председател на „Русофили" Валентин Златински, както и 3 дами- Павлина Иванова, Миглена Ангелова и Ралица Костадинова.


Няма недопуснати до конкурса кандидати. Петимата допуснати трябва да се явят на 9- ти декември в Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда"- София за решаване на тест. Резултатите от него ще бъдат обявени в 13,00 часа. При успешно издържан тест, кандидатите следва да се явят на интервю в същия ден, от 13, 30 часа.
Сред изискванията към кандидатите за поста началник на отдел „Кюстендил" към Инспекцията по труда- Благоевград са: степен на завършено образование:висше- магистър; 4- годишен професионален опит в област или области, които са свързани с функциите, определени в длъжностната характеристика или придобит ранг младши. Предимство носи владеенето на чужд език. Размер на основната месечна заплата от 500- 950 лв.

Началник на отдела в Кюстендил през последните години бе Александър Крумов.