Топ 3 за Тонус и Мис и Мистър на Аеробик фест
Топ 3 за Тонус и Мис и Мистър на Аеробик фест / netinfo

Кюстендилският клуб по аеробика "Тонус", с отбор в състав: Габриела Ковачка, Михаил Лучански, Деница Милева, Елица Милева и Ралица Митрева, се класира на второ място на традиционния "Аеробик фест", който се проведе в зала Универсиада в София. Кюстендилци останаха на минимална разлика от победителите.

Топ 3 за Тонус и Мис и Мистър на Аеробик фест
netinfo

"Тонус" се включи в състезанието със силна, голяма и атрактивна група. В индивидуалната надпревара Силвия Миткова успя да се класира на трето място и спечели бронзов медал. Анелия Куцева се класира на 4-то място, Кристиана Цветкова е 5-та, Павлина Малинова- 6-та.

Кристина Димитрова, Кристина Борисова, Радина Илиева, Гергана Стоева, Василена Георгиева, Василка Георгиева, Гергана Стоилова, Ася Стоилова, Цветина Костадинова и Милена Босачка останаха извън първите 10, но по- важното е, че успяха да издържат до края на маратона и се представиха отлично.

Всички участници от клуба успяха да издържат един час и никой не се отказа, класирането се определя на база качествено изпълнение. Десислава Александрова бе съдия на състезанието.
Наградите за Мис и Мистър Аеробика отново отидоха при кюстендилските състезатели- Габриела Ковачка и Михаил Лучански.

Треньорите от СК "Тонус" са изключително доволни и горди от представянето на всички участници и им пожелават много успехи.