/ netinfo
Трансплантация на костен мозък е необходима за лечението на Тони Костов от левкемия. Той беше на преглед/ консултация в Университетска болница Вюрцбург, Германия.

Добри новини за лечението на Тони Костов

Направени са му изследвания и след консултация с няколко водещи онколога, сред които и Prof. Dr. med. Einsele му е изготвена програма за лечение, която включва още два курса химиотерапия и след това трансплантация на костен мозък.

“Трансплантацията е наложителна, защото генетичните тестове показват,че левкемията най-вероятно ще се върне отново ако Тони не бъде трансплантиран! Получихме 3 оферти, първата от които е на стойност 50 000 €, тя включва двата курса химиотерапия и престой, втората е на стойност 15 000€, която е за търсене на донор, а третата е на стойност 220 000€ за трансплантация и престой от 6 месеца!

3206 лв. за лечението на Тони Костов от благотворителния базар на отдел Култура в Кюстендил

Общата стойност на лечението е 285 000€ (555 000лв) !!! Наличността по дарителската сметка на Тони е 225 000 лв. Остават ни да съберем 330 000 лв. за да може Тони да живее!”, каза за Дарик братът Анатоли Костов.
 

”След,като вече имаме оферта ще можем да придвижим документите за DMS и ще пуснем номера във възможно най-кратък срок, също ,така ще подадем искане за формуляр S2 ! Силно вярваме,че държавата ще ни подкрепи но най-силно и безрезервно вярваме на Вас!

Вярваме, че няма да оставите Тони да умре! Половината път към здравето на Тони е извървян, остава само другата, по-трудна половина, но с ваша подкрепа ще я извървим!”, пише в обръщението на семейството на Тони Костов.
 
Ето как можете да помогнете на Тони:

Дарителска сметка
IBAN BG25 SOMB913010661562 01
BIC SOMBBGSF
Общинска Банка
Титуляр: Тони Тончев Костов 
PayPal anatoli.kostov@gmail.com
helpkarma.com/help/toni
Дарик- Кюстендил