/ Влади Владимиров
Родители на деца, които заявиха желание и прехвърлиха децата си да тренират от ФК "Велбъжд" във ФК "Кюстендил" или както ще бъде новото му име - ФК Стоянов, донесоха в Дарик писмен отговор на интервюто, което даде през седмицата председателя на Велбъжд- Васил Русаков.

Писменият отговор е подписан от близо 30 родители, на деца в една от групите в школата на Илиян Стоянов.

Писмен отговор на родители на деца трениращи футбол към председателя на ФК Велбъжд Васил Русаков
Влади Владимиров

Писмен отговор на родители на деца трениращи футбол към председателя на ФК Велбъжд Васил Русаков
Влади Владимиров
 

В текста се казва, цитирам:

“Уважаеми” г- н Русаков, Ние родителите, чийто деца Вие наричате РОБИ, искаме публично, за пореден път да изкажем нашето недоволство от Вашето безочие. От месеци насам, ние всячески се опитахме, публично да покажем нашето недоволство от управлението Ви като председател на ФК Велбъжд, помолихме неколкократно, доброволно, с наведена глава, след срамът, който причинихте на представителния тим на гр. Кюстендил, да подадете оставка и да напуснете клуба.

Няколко пъти, ние споменахме, че ако Вие не го направите, ние като родители ще отстраним децата си от Вашият клуб..............Ние видяхме спасението за израстването на нашите деца, в лицето на ФК Кюстендил и многоуважаваният Илиян Стоянов, с идеята че след няколко години, точно тези деца, благодарение на младите и талантливи треньори........., ще измият срамът натрупан от Вас, през годините натрупани от Вашето управление.

И накрая, най- чистосърдечно Ви молим: Престанете да пишете глупости в медиите и спрете да се занимавате с нашите РОБИ, те намериха своята СВОБОДА”.

 
Дарик- Кюстендил