/ netinfo
ТПП-Кюстендил и бизнесмени от града направиха поредно дарение за МБАЛ ”Д-р Никола Василиев”. С техни средства  са ремонтирани и изцяло обзаведени 4 стаи в отделението по вътрешни болести и кардиология - лекарски кабинет, дежурен лекарски кабинет, стаята на началник отделение и една болнична стая.

дарение от ТПП и бизнесмени
netinfo

дарение от ТПП и бизнесмени
netinfo

„Изключително съм благодарен на бизнесмените от Кюстендил, които са социално активни и отговорни. Ремонт не е правен от много години, заради липсата на средства.Това не е първото дарение, припомням, че миналата година  с голямо дарение беше купен нов ехокардиограф за болницата”, заяви директорът д-р Александър Величков.

дарение от ТПП и бизнесмени
netinfo

„Това не е първото дарение за болницата. Миналата година по предложение на ТПП се обърнахме към кюстендилски бизнесмени да съберем средства да помогнем на болницата. Надявам се тази инициатива да стане традиция, ще се опитаме да я правим два пъти годишно - за Великден и Коледа. Всички ние сме граждани на Кюстендил и е нормално да искаме да имаме добро лечебно заведение”, заяви секретарят на ТПП Йордан Беловодски.

дарение от ТПП и бизнесмени
netinfo

Дарик- Кюстендил