Първият победи втория в група Осогово, ФК Кюстендил мисли за двубоя с Марек 1915
Първият победи втория в група Осогово, ФК Кюстендил мисли за двубоя с Марек 1915 / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил

В здрав мач, ФК "Кюстендил" победи като гост на терена в село Копиловци "Ботев"- Лозно с 1:2. Това бе изтеглен двубой от последния кръг на областна футболна група "Осогово", който ще се играе в неделя. Победителят в групата, ФК "Кюстендил" ще се готви за мача с "Марек 1915", за излъчване на представител на Кюстендилска област за баражите за влизане в Югозападната "В" група. Срещата е на 25 май в Бобошево.
Домакините от "Ботев" откриха резултата с гол на Явор Димитров, но чрез Николай Йорданов, ФК "Кюстендил" възстанови равенството, 1:1 на полувремето, като гостите уцелиха на два пъти и гредите.
През втората част нервите взеха връх, а решаващ за победата на ФК "Кюстендил" се оказа гол с глава на Жорж Георгиев, който се възползва от грешка на вратаря на Лозно.
Победителят в група "Осогово", ФК "Кюстендил" финишира с 61 точки, второто място е за ФК "Ботев"- Лозно с 53 т. Преди последния кръг е ясно, че "Струма"- Нов чифлик ще е на бронзовата позиция. Оспорвана е битката на 4- то място, за което спорят "Елешница"- Ваксево и "Спортист"- Слокощица.
Ваксево ще гостува на Търновлак, а Слокощица на Нов чифлик. Останалите срещи от последния кръг са: Багренци- Горна Гращица; Жабокрът- Богослов.