ПП ГОРД със свой офис в Кюстендил
ПП ГОРД със свой офис в Кюстендил / Дарик- Кюстендил

Политическа партия "ГОРД" откри свой офис в Кюстендил. Той се намира на ул. "Неофит Рилски" № 6. Сред официалните гости на освещаването бяха част от ръководството на партията в лицето на Юлияна Дончева, Румен Ралчев и Станислав Недков.

ПП "ГОРД" със свой офис в Кюстендил
netinfo

"ГОРД е първата партия, която "запали" българският народ към бунта на непокорството към политическата система. Ние сме от тези протестиращи, които искаме да доведем нещата докрай. Знаем как да променим страната, за това ще участваме на изборите с наша собствена регистрация. Надявам се, че хората, които симпатизират и харесват "ГОРД"  ще ни подкрепят. Събрахме 40 000 подписа в наша подкрепа само за един ден", заяви при откриването на офиса Юлияна Дончева.

"Голяма част от протестиращите бяха предимно млади хора. Най- накрая младите се събудиха и осъзнаха, че ако искат да получат добро бъдеще за себе си и за децата си, те трябва да започнат да го правят това бъдеще, а не да чакат на някой друг. Политиците досега през тези 23 години се провалиха и доведоха до едно отчаяние българският народ", каза председателят на младежката структура на ГОРД Станислав Недков. Той допълни, че всеки един от ГОРД може да допринесе със своя личен опит за измъкване на България от блатото.

"Радвам се, че виждам толкова млади хора тук, които ще тръгнат с нас на тази борба за нова България. Преди 1 година, когато тръгнахме на тази борба против диктаторът, не вярвахме ,че той ще падне толкова бързо. Сега не трябва да му позволим отново да се върне на власт", обяви в Кюстендил Румен Ралчев.

"Ние се включихме в протестите в Кюстендил още от първият ден, но тъй като кмета реши да си присвои протеста, решихме ние да не ходим, за да си остане само той. Според нас този кмет трябва да напусне поста си, до края на месеца", заяви областният координатор на ГОРД Костадин Николов.

ПП "ГОРД" със свой офис в Кюстендил
netinfo