Ненов води футболистите на Боровец и Царско село
Ненов води футболистите на Боровец и Царско село / netinfo

  Футболистите на ПФК "Велбъжд- Кюстендил" ще тренират на Боровец, от днес до петък. Това е вторият лагер на отбора, след този в Осоговската планина. В сряда е първата контролна среща на "Велбъжд- Кюстендил", срещу "Марек" на комплекс "Царско село".

  Защитникът Валентин Найденов е едно от новите попълнения в селекцията на старши треньора Димитър Соколов. Опитният футболист игра за  последно в "Локомотив"- Мездра. През 2001 година на финала за Купата на България, като играч на "Литекс" Вальо Найденов напусна терена със счупен крак, след грубо влизане на Иван Стойчев от "Велбъжд".

  Другите нови имена във "Велбъжд- Кюстендил" са вратарят Димитър Димитров от Трявна, защитниците Веселин Банчев и Валентин Карагьозов от "Хебър"- Пазарджик. Водят се разговори и с Владимир Йонков.

  Готов е графика с контролите на отбора, преди първенството в Югозападната "В" група: -на 23.07 с "Марек"; на 26.07 с дублиращия тим на "Левски"; на 29.07 с "Германея"; на 31.07 със "Сливнишки герой"; на 02.08 със "Струмска слава"; на 07.08 с дублиращия отбор на "Пирин"; на 10.08 с "Енергетик"- Перник. Търси се съперник за 5- ти август.