Тони Костов
Тони Костов / netinfo
Благотворителен базар с книги в помощ на Тони Костов, организират Младежи ГЕРБ – Кюстендил.
Тони Костов е талантливо 20-годишно момче от град Кюстендил. В момента е студент втори курс в Софийски университет, специалност: „Компютърни науки“. Завършил е ПМГ в родния си град.
Той страда от остра лимфобластна левкемия. За лечението му са необходими приблизително 555 000 лв., включващи два курса химиотерапия, търсене на донор, трансплантация и болничен престой. Сумата е непосилна за семейството на Тони! А левкемията не е присъда, ако заедно обединим усилия! В помощ на Тони, Младежи ГЕРБ – Кюстендил организират благотворителен базар за книги, който ще се проведе по следния начин:

- Първи етап: Набиране на книги! Желаещите могат да дарят неограничен брой книги всеки делничен ден в офиса на ПП ГЕРБ в гр. Кюстендил, намиращ се на адрес: бул. „България“, № 25. Крайната дата за събиране на дарените книги е 13.03.2019 г.
- Втори етап: Благотворителен базар! На 16.03.2019 г. от 11:00 ч., на площад „Велбъжд“ в гр. Кюстендил (до сградата на Общината) ще се проведе благотворителният базар, на който ще бъдат продадени събраните книги.
Може да се включите в благотворителната кауза за Тони като дарите книга за продажба или закупите такава от базара. Средствата от реализираните продажби ще се събират в запечатана за тази цел кутия и ще бъдат преведени по дарителската сметка на Тони Костов.
„Да бъдем по-добри! Купи книга – дари надежда!“
Други начини, чрез които може да помогнете:
Дарителска сметка: IBAN BG25 SOMB 9130 1066 1562 01, BIC SOMBBGSF, Общинска Банка, титуляр: Тони Тончев Костов.
PayPal: anatoli.kostov@gmail.com
Благодарим ви!