Красимир Чаврагански е новият председател на ОС- Бобов дол
Красимир Чаврагански е новият председател на ОС- Бобов дол / Маргарита Петрова, Дарик- Кюстендил

Директорът на "Въгледобив- Бобов дол" Красимир Чаврагански бе избран за председател на Общински съвет- Бобов дол по време на първото, тържествено заседание на новия съвет, мандат 2015- 2019 г. Съветникът от листата на БДЦ получи подкрепата на 9 съветници.

Красимир Чаврагански е новият председател на ОС- Бобов дол
netinfo

Другият кандидат бе Мая Спасова от ПП ГЕРБ, за нея бяха дадени 3 гласа, а един съветник- Ангел Дивиачки от БДЦ пропусна клетвата, заради здравословни пробелми.
Досегашният кмет Кирил Станчев връчи символите на града на новоизбрания кмет Елза Величкова, която положи клетва, заедно с избраните за общински съветници и кметове на кметства.

Красимир Чаврагански е новият председател на ОС- Бобов дол
netinfo

Йорданка Каленичкова, бивш кмет на общината и кандидат на БСП за нов мандат, която остана трета по вот на първия тур на изборите на 25 октомври, е подала заявление до ОИК, с което се отказва от мястото си в Общинския съвет. На нейно място клетва положи Йорданка Рангелова.
Областният управител Виктор Янев и зам.- областният управител Радослава Чеканска поздравиха местната власт в община Бобов дол. Заседанието на ОС завърши с водосвет.