Кметът на Кюстендил и ГЕРБ честитят празника на МВР
Кметът на Кюстендил и ГЕРБ честитят празника на МВР / Влади Владимиров, архив

Поздравителни адреси за131-годишнината от създаването на Министерството на вътрешните работи се получиха в ОД МВР- Кюстендил. На професионалния си празник много от служителите на реда са на работа и изпълняват задълженията си, уточни говорителят на дирекцията Катя Табачка.

Кметът на община Кюстендил Петър Паунов поздравява служителите на ОДМВР и изразява уважение към професионализма и отговорността в работата им.

В поздравлението на ръководството на политическа партия ГЕРБ до служителите на ОДМВР, РД ГП - Кюстендил се казва: "На този празничен ден изразяваме нашата признателност и уважение към всички служители на ОД на МВР - Кюстендил, работили безкористно за каузата на стабилна и сигурна България. Прекланяме се пред героизма и мъжеството на вашите колеги, отдали живота си при изпълнение на своя дълг в служба на българския народ и родина.
В условията на международните ни отговорности и ангажименти по пътя на европейската и евроантлантическата интеграция вие продължавате най-добрите традиции, в трудната ви и високоотговорна професия".